“Luna MAI, luna Fotografiei Creative” by Banda Foto

Banda Foto va împlini în curând un an de activitate. În acest timp v-am încurajat să faceți fotografii creative și să descoperiți că fotografia este mai mult decât o imagine de pe coperta unei reviste sau o imagine din cadrul unei expoziții.

Lansăm astăzi website-ul dedicat Bandei Foto, www.bandafoto.ro, și plănuim deja nenumărate activități și surprize pentru voi. Am hotărât să sărbătorim toate aceste lucruri chiar împreună cu voi pentru că ne-ați fost alături și voi sunteți cei pentru care a apărut Banda Foto. Trebuie să amintim faptul că Banda Foto împlinește în luna Mai un an de existență!

De aceea Luna MAI este una cu totul specială pentru noi, așa că am creat pentru voi “Luna MAI, luna fotografiei Creative” sau mai simplu, “Luna Banda Foto”. După cum o spune numele său, va fi o lună Mai creativă, Mai fotografică, Mai activă, Mai distractivă, Mai interesantă.

Pe perioada întregii Lunii Mai, Banda Foto va organiza o serie de evenimente, câte unul în fiecare săptămână. Pe 7 mai va avea loc cea de-a 4-a ediție a Vânătorii de Fotografii, pe 14 mai vom susține împreună Vlad Eftenie un workshop de fotografie urbană, pe 21 mai vom fi prezenți la Salonul de Fotografie printr-un alt workshop, iar pe 28 mai v-am pregătit o ieșire fotografică împreună cu prietenii noștri de la Lume Bună.

Luna MAI, o lună MAI Creativă cu Banda Foto!

Calendar:
7 mai – “Vânătoarea de Fotografii” ediția a IV-a
14 mai – workshop de fotografie urbană “Arată-ne orașul tău” susținut de Vlad Eftenie
19 mai – workshop de stop-motion în cadrul “Salonului Foto București”
28 mai – plimbare urbană “Micul Paris” împreună cu Lume Bună

Dacă vreți să fiți la curent cu tot ce vă pregătim, abonați-vă la newsletter-ul nostru sau la feed-ul RSS ori, mai simplu, urmăriți-ne pe Facebook și Twitter.

8 Comments

Scrie un comentariu