[GALERIE] Cum sa inlocuiesti o persoana din viata ta cu o pisica

Gordy Yates i-a facut cadou surorii sale gemene o serie de imagini in care a reprodus fotografiile preferate ale acesteia, folosindu-se pe sine ca model, si o pisica.

Care nici macar nu e a lui.

Eu si Meredith traim vieti diferite. Eu pe cea de burlac, cu petreceri si calatorii, in timp ce ea e casatorita si are doi copii. Desi locuim departe unul de celalalt, in fiecare an de ziua noastra, ea imi da ceva cool. Eu niciodata nu ii iau nimic. Asa ca m-am decis sa fac ceva din inima, ca sa ii arat cat de mult o apreciez.

De ce a inlocuit fiica surorii sale cu o pisica in fotografii? Pentru ca pisicile si copiii sunt foarte similari: “Amandurora le place sa manance de pe jos si sa se tarasca pe podea, amandurora le place sa ma muste, sunt foarte mici, greu de controlat si eu nu pot da nastere nici unuia dintre ele.

single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-1 single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-2 single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-3 single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-4 single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-5 single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-6 single-guy-recreates-photos-with-cat-twin-sister-gordy-yates-7

Daca doriti sa cititi un mic manifest al acestui nastrusnic cadou, sau daca doriti sa vedeti restul fotografiilor (nu toate sunt cu pisici, dar tot sunt amuzante), va directionez spre blogul lui Gordy.

Nu vreau sa va transform in pisici. … Poate in puiuti de husky.
Simina

Scrie un comentariu