Banda Foto a aparut din dorinta de a promova creativitatea in artele vizuale, in special in fotografie prin intermediul benzilor desenate, fiind prima initiativa de acest tip din Romania.

Banda Foto isi propune sa creeze o viziune noua asupra fotografiei, prin experimentare, prin creerea unui mediu prietenos și interactiv, in care persoanele pasionate de fotografie pot gasi noi idei si perspective. Banda Foto contribuie la dezvoltarea unei comunitati fotografice deschise catre nou si este permisiva in ceea ce priveste libertatea de exprimare, incalcarea regulilor si aprofundarea cunostintelor in randul fotografilor aflati la inceput de drum.

RaresRares , 22 de ani, nascut si crescut in Bucuresti.

Rares, pe timpul zilei, lucreaza la Ubisoft, unde este game designer. Cand scapa de munca, prefera sa faca fotografii experimentale si sa exploreze spatiul urban. Dar nu discrimineaza, Rares face cam de toate. De la sustinut workshopuri pe teme variate, la facut clatite; de la scris articole, la editare video si jucat Dungeons and Dragons ore in sir. In concluzie, Rares iti va zambi frumos, iti va raspunde la intrebari si iti va da un sfat folositor.

Maria, 22 de ani, nascuta si crescuta in Bucuresti.Maria

Maria, pe timpul zilei, tot pe la Ubisoft o gasesti, dar in subsol, la departamentul de testare. Timpul liber si-l petrece fie cu o tableta grafica, fie cu o carte buna. Cand deseneaza pentru Banda Foto, prefera stilul cartoon-y. Chiar daca e tester, ii place sa joace si sa faca jocuri, sperand ca acest hobby sa evolueze intr-o cariera. In concluzie, daca e vorba de teorii de culori si perspectiva, sau de noul DLC  aparut, pe Maria trebuie sa o intrebi.

Dan, 28 de ani, nascut in Calarasi si emigrat in Bucuresti.Dan

Dan, pe timpul zilei, este operator de imagine la un post de televiziune cu HD in coada. Cand scapa de ecranul camerei video, trece la viewfinder-ul aparatului foto. Il putem gasi pe la diverse evenimente, tot timpul in spatele camerei, dar si prezentandu-si colectia impresionanta de bancuri, la care oricum razi oricare ar fi stilul. In concluzie, la Dan poti veni cu orice problema, indiferent daca e amuzanta sau tehnica, el se va stradui sa te ajute.

Simina, 24 de ani, nascuta si crescuta in Bucuresti.Sim

Simina, pe timpul zilei, se bucura de hobby-urile sale care prind viata sub forma unor proiecte captivante. Momentan, un job fix este inca greu de conceput. Cand o gasesti in spatele camerei, obiectivul fie este indreptat spre o persoana interesanta, fie spre un colt obscur de cladire. Insa intrebarile tehnice prea complicate nu sunt de domeniul sau, fiind mai mult interesata de partea artistica si de istoria artei. Si de supereroi si mult prea multe seriale tv.

Livia, 28 de ani, nascuta si crescuta in Bucuresti.

Livia, pe timpul zilei, lucreaza intr-un departament de marketing. Cand iese de la birou, isi petrece timpul mergand la sala, facand paine de casa si crescand cel mai adorabil bebelus. Hobby-urile sale includ activitati din spectrul crafty, dar si aliniatul la perfectie al fiecarui cuvant de pe un poster. Spre fericirea colegilor ei. Daca vii la noi cu vreun parteneriat sau vreo idee de colaborare, Livia este persoana cu care ar trebui sa iei legatura.